Pre-venda de les Agendes 2024/25 amb un -15% !!! Compra-la abans del 23 de juny.
A mà i més
A mà i més

Sant Jordi 2022!!

14.04.22

Arriba Sant Jordi!!! I, per fi, sembla que podré muntar parada aquest dia. Fa anys que ho vull fer, però entre unes coses i altres, no hi ha hagut manera.... És un dia màgic i especial, per mi i per la gran majoria de catalans i catalanes. És un dia en què tot ho veig bonic, els carrers s'omplen de gent, de flors, de llibres, de colors i de somriures.
Així que, aquest any, sí que sí!! Posaré una parada ben preciosa amb de roses de paper i quaderns especials per l'ocasió. Serà a la rambla de Ferran de Lleida i em fa una il·lusió tremenda. Pel que sembla estaré envoltada d'artesans i artesanes tan il·lusionats com jo!! Així que no us ho perdeu, el dissabte 23 d'abril, tothom al carrer!!!, i.... si no sou de Lleida tant és! Estic segura que en cada poble i en cada ciutat hi haurà molt bon ambient, llibreters i llibreteres, floristes i artesanes que ompliran els carrers perquè tots i totes en puguem gaudir!!

Aquest any hi trobareu el disseny especial "sant Jordi" que vaig fer l'any passat. A mi em té el cor robat perquè el poema que hi ha el va fer el meu germà quan era adolescent...i d'això ja en fa uns quants anyets... També m'emportaré a la parada part de la col·lecció de Primavera 2022. Són llibretes fetes a mà de manera artesanal, amb materials sostenibles i papers reciclats, en diferents formats i mides, molt pràctiques i boniques. Ja els teniu posats a la botiga on-line. Així és que, si no us voleu esperar al dissabte o voleu que us l'enviï, feu la vostra comanda ja!! Recordeu que faig molt poqueta producció i s'acaben de seguida!!

Us convido a donar un tomb per la web i trieu el que més us agradi!!

Top