Pre-venda de les Agendes 2024/25 amb un -15% !!! Compra-la abans del 23 de juny.
A mà i més
A mà i més

L’any 2020 i la nova botíga física

16.09.21

El març del 2020, pocs mesos després d'obrir la botiga física va començar la pandèmia de la Covid-19. Evidentment i, com per a la majoria, va ser un any complicat, ple de dificultats i temors, tant en la vida personal i familiar com pel negoci.

De sobte vaig veure un futur incert, però…no ho és sempre??? Mai sabem què passarà demà. En fi… allò que algun cop m'havia plantejat com una cosa a fer en un futur, aviat vaig saber què havia de ser quelcom immediat. Obrir una botiga on-line. Al principi em feia molta mandra perquè en el fons del meu cor no va amb el meu ideal de comerç de proximitat, però he d'admetre que la vida canvia, els costums canvien, la societat canvia i, ara per ara, obrir-se al món a través d'internet és pràcticament imprescindible. Tant de bo en fem tots un bon ús, i que una cosa no tregui l'altra. Tant de bo la venda on-line sigui un complement i no es perdi el comerç de proximitat, de barri, del tu a tu. Si més no, desitjo que no perdem els bons costums encara que sigui a la distància, darrere d'un xat, d'un e-mail, d'un missatge de WhatsApp o Instagram hi ha persones, persones que se saluden, que es desitgen un bon dia o un fins aviat. Es pot ser amable, afectuós i agraït a través de les paraules o dels àudios… Jo, de moment he de dir que, fins ara, la interacció amb moltes de vosaltres ha sigut excepcional i estic profundament agraïda. No perdem això!!! Gràcies!!!

Top