Pre-venda de les Agendes 2024/25 amb un -15% !!! Compra-la abans del 23 de juny.
A mà i més
A mà i més

Disseny agenda escolar A mà i més 2022/2023

16.05.22

Ei!!... ja falta res perquè s'acabi el curs... mare meva com passa el temps!! 
 
Ja és el tercer any que faig agendes escolars, però, aquest any, per fi, les tindré acabades ben aviat. Abans no era conscient que moltes us comenceu a organitzar i programar projectes i activitats durant l'estiu. Sou molt més previsores que jo... 😅

Una cosa per la qual estic molt il·lusionada és que, aquest cop, per dissenyar l'interior de les agendes del pròxim curs escolar 2022/23 us he demanat col·laboració a través de la newsletter i les xarxes. La veritat és que va ser una molt bona idea i estic molt contenta per totes les respostes rebudes. Em fa una il·lusió tremenda per què inclourà moltes de les peticions que em vau fer, no totes, per què algunes no són viables, però, si en les que vau coincidir la majoria. M'agrada el fet de dissenyar una agenda en la qual heu participat moltes de les que seguiu el meu projecte. Així és que, aquestes últimes setmanes he estat treballant en el disseny de la vostra Agenda escolar A mà i més 2022/2023.

Tot aquest procés és manual, cada ratlla, cada punt cada, número o lletra l'he fet a mà perquè tingui personalitat pròpia, com si l'haguéssiu fet vosaltres mateixes. Un cop em van preguntar per què faig el disseny a mà, amb la feinada que suposa i lo ràpid que seria fer-ho amb l'ordinador. Bé, doncs és tan senzill com que per què m'encanta fer-ho, m'agrada crear amb les mans, m'apassiona traslladar al paper el que tinc al cap a través d'elles. Sí, són moltes hores de planificar, de paper i llapis i esborrar amb la goma i repetir, després, quan ja ho dono per bo, toca repassar amb el punta fina negre. Sí, és molta feina i, no, encara no tinc clar si compensa o no compensa, però per mi és un valor afegit que tenen les Agendes A mà i més en particular i els meus productes en general: l'esforç, la dedicació, el temps, l'afecte que li poso està reflectit en una agenda que t'acompanya durant tot un any, cada mes, cada setmana i cada dia. Mentre les faig m'encanta imaginar que omplireu les seves pàgines amb projectes, idees, somnis, cites, problemes i solucions... en definitiva l'omplireu de vida.

És una agenda amb personalitat, la meva personalitat i ara també la vostra. Pràctica, senzilla, útil, fàcil, sense distraccions, sense gaires pautes que et diguin ni què ni com has de fer les coses. És un espai per a organitzar amb eficàcia la vostra creativitat per què, sí, per viure s'ha de ser molt creativa, en tot moment i en cada aspecte de la vida. A més a més, des del primer any les he fet a mà i sou moltes les que heu repetit els següents anys i em comenteu que us agrada lo simples i netes que són i que us agrada la tipografia i l'aspecte manual i artesanal, així que crec que si les fes amb l'ordinador perdria aquesta essència i personalitat que us agrada i ja no serien les Agendes A mà i més, seria una alta cosa. Millor o pitjor? No ho sé, però no seria el mateix, no creieu? 
 
Bé, doncs, com us deia, estic en ple procés de disseny, a punt d'acabar-lo! Després serà moment d'imprimir, encolar, cosir... i ben aviat us diré quin dia us la podré ensenyar!!! 
 
Moltes gràcies a totes les que aneu seguint el meu projecte des del primer dia i també a les que us aneu afegint!!! 😘

Top