A mà i més
A mà i més

Benvinguts a la web de A mà i més

16.09.21

Hola a tothom!!!
Benvinguts a la web de A mà i més!!!
Després de molts mesos de treball us presento la meva botiga on-line.

Estic molt emocionada per seguir amb aquest projecte que amplia la meva botigueta física al cor de Lleida.
Aquí trobareu una gran varietat d'enquadernacions artesanals, fetes per mi a mà, amb materials reciclats i sostenibles: quaderns, agendes, àlbums per a fotos, scrapbooking… i, qui sóc jo?… Sóc l'Helena Olivera, decoradora, artesana, creativa, il·lustradora, enamorada del paper i totes les seves possibilitats, emprenedora il·lusionada i no sé quantes coses més. Vaig estudiar Disseny d'interiors a l'escola d'arts i oficis Ondara de Tàrrega i, després de treballar més de vint anys en el sector, l'any 2019 vaig emprendre el meu propi negoci d'artesania creativa. Vaig obrir una botiga a Lleida, la meva ciutat natal. La filosofia de la botiga és oferir petites obres d'arts fetes aquí i a mà de manera artesanal, amb materials sostenibles. Peces úniques i originals per regalar o regalar-te.

A poc a poc aniré introduint nous productes amb dissenys molt variats que tant de bo us sorprenguin i us animin a agafar bolígraf, ploma, llapis, colors o el que vulgueu per omplir els quaderns i àlbums amb els vostres somnis, projectes, reflexions, experiències, creativitat…

En fi… us convido a donar un tomb per la web i a apuntar-vos a la newsletter per rebre les novetats i notícies de A mà i més.

Top