A mà i més
A mà i més

Atenció al client i condicions de compra

Si tens qualsevol dubte, pots contactar amb nosaltres a través del formulari de contacte, a l'adreça electrònica amaimes@amaimes.cat o al telèfon +34 625830610 i en breu t'atendrem.

1. PROCÉS DE COMPRA

Si t'agraden els nostres productes i estàs interessat a comprar, realitza els següents passos:
. Afegeix algun producte a la cistella de la compra.
. Identifica't com a usuari. Si estàs realitzant una comanda per primera vegada amb nosaltres, se’t demanarà que introdueixis totes les teves dades (nom i cognoms, correu electrònic, adreça, mètode de pagament, etc.) i crear un compte.
. Introdueix les dades de facturació i lliurament.
. Tria la forma de pagament: targeta de crèdit o transferència bancaria.

Si tens algun dubte pots contactar amb nosaltres a amaimes@amaimes.cat

Ens reservem el dret de poder anul·lar comandes fraudulentes, falsos o especulatius així com aquells que hagin estat sol·licitats per algun client amb el qual pugui existir alguna diferència/controvèrsia en comandes anteriors, o quan existeixin dubtes raonables que ens puguin fer pensar que el client està violant alguna activitat delictiva.

Les comandes solament podran realitzar-se per adquirir mercaderies sense ànim de revenda. Està terminantment prohibida qualsevol revenda o distribució dels productes adquirits a través del lloc web.

En realitzar una comanda, vostè garanteix que és major de 18 anys i que té capacitat legal per cursar contractes vinculants.

2. CONDICIONS DE VENDA

2.1 Termini de lliurament
El lliurament dels articles en estoc es realitzarà per una empresa de transport urgent en un termini de 24/48 hores, 1 dia laboral a la península i 3-4 dies a les Illes Balears i Canaries.
El lliurament dels articles personalitzats dependrà de la disponibilitat del material i dels temps necessari per a la seva realització. S'acordarà una data d'entrega amb l'usuari i A mà i més es compromet a fer l'entrega complint amb aquest acord, sempre i quan no ho impedeixin motius alliens a la seva voluntat. Així mateix, l'usuari ha de tenir en compte que en ser articles personalitzats, no serà possible retornar ni canviar aquests productes.L'usuari garanteix que està autoritzat per utilitzar textos i imatges que formin part de la personalització dels productes. A mà i més es reserva el dret a rebutjar la seva personalització o a cancel·lar comandes de productes personalitzats per incompliment d'aquestes condicions, l'usuari serà l'únic responsable de la personalització que sol·liciti. A mà i més podrà rebutjar la seva personalització o cancel·lar comandes de productes personalitzats en el cas que es detecti que la personalització consisteix en, o inclou, elements inapropiats, propietat de tercers o de qualsevol altre tipus il·lícit.A mà i més no assumeix l'obligació de verificar, ni assumeix responsabilitat per textos o imatges que formin part de la personalització creada per l'usuari d'aquest servei. A mà i més no garanteix la licitud d'aquests textos o imatges i, en conseqüència, no assumeix cap responsabilitat pels danys y/o perjudicis que puguin derivar-de per a qualsevol usuari i/o tercers - sigui particulars o entitats públiques o privades- derivats directament o indirectament de l'ús del servei de personalització o que tinguin qualsevol mena de relació directa o indirecta amb aquest servei i/o els productes personalitzats.

El termini de lliurament pot augmentar en períodes de rebaixes, campanyes de nadal o en el cas de gestions duaneres i altres circumstàncies derivades de (a títol informatiu únicament) la distància geogràfica, condicions climatològiques, guerres, vagues, qualsevol forma d'intervenció governamental, incompliments dels nostres proveïdors, etc. així com qualsevol altra imputable a l'operador logístic encarregat del lliurament del producte. No ens fem responsables dels possibles retards que puguin originar-se per qualsevol dels motius citats anteriorment.
Si, al moment del lliurament l'embalatge de la comanda està danyat, haurà d'obrir el paquet en presència de l'operador logístic per verificar l'estat dels articles. Si s'observen danys, s’haurà de detallar-los en l'albarà de lliurament i posar-se en contacte. Repararem o substituirem sense cap cost per a vostè tots aquells articles que hagin estat danyats o perduts durant el transport, sempre i quan, ens notifiqui aquesta incidència al més aviat possible.
Una vegada lliurada la comanda, passarà a formar part de la seva propietat i per tant, tots els danys que puguin originar-se seran de la seva responsabilitat.

2.2 Despeses d'enviament
El preu dels enviaments a la península serà de 5€
Per altres enviaments o enviaments especials, contactar amb amaimes@amaimes.cat

2.3. Disponibilitat
Totes les comandes estan subjectes a disponibilitat. Si un producte no estigués disponible una vegada realitzat la comanda, se l’informarien al més aviat possible per correu electrònic o per telèfon i quedaria anul·lat total o parcialment.
Davant qualsevol dubte, es recomana posar-se en contacte amb el servei d'atenció al client, amaimes@amaimes.cat

2.4 Enviament de la comanda
Els enviaments es realitzaran mitjançant l’agència de transport de paqueteria contractada per A mà i més, i es rebran a l'adreça indicada al moment de fer la comanda.
La nostra agencia de transport farà tot el possible per concertar el lliurament amb el destinatari i realitzarà fins a 2 intents de lliurament. Si finalment no es pot fer efectiva l'entrega, s'anul·larà la comanda i després de l'oportuna revisió es procedirà a la devolució dels diners, excepte de les despreses de transport ocasionades.

2.5 Formes de pagament
-Pagament amb targeta de crèdit. Ràpid i segur.
Pots realitzar el pagament directament en la web. Acceptem targetes VISA, MasterCard, Maestro i American Express. En l'últim pas del procés de compra hauràs d'introduir el teu número de targeta i la seva data de caducitat per a completar el pagament amb total seguretat. Una vegada acabat el pagament amb targeta, te'l confirmarem a la nostra pàgina i a l’adreça de correu electrònic que ens hagis facilitat.
Aquestes dades no seran guardades o manipulades per nosaltres, si no seran registrats directament en la passarel·la de pagaments de l'entitat financera corresponent. El càrrec es durà a terme en temps real a través d'aquesta passarel·la de pagament de Stripe. En cas que el càrrec no pugui dur-se a terme finalment (per qualsevol causa), la comanda quedarà anul·lat automàticament.

-Transferència bancària
Si ho prefereixes pots realitzar el pagament mitjançant una transferència bancària al compte del banc que et proporcionarem en l'últim pas del procés de compra.
En aquest cas la compra es gestionarà a partir del moment que consti la transferència en el nostre compte bancari.
Un cop fet el pagament i que tot estigui correcte rebrà un email confirmant la comanda. Posteriorment rebrà un segon email en el moment que la comanda sigui enviada.
Amb posterioritat a la confirmació no serà possible modificar ni anul·lar la comanda a través del lloc web. Haurà de posar-se en contacte amb nosaltres i només podrà ser modificat o anul·lat si l'article no ha entrat en la fase d'expedició des dels nostres magatzems.

2.6 Devolucions
L’usuari podrà retornar la seva comanda en un termini de 14 dies naturals des de la recepció de la compra. En aquest cas contactarà amb A mà i més per correu electrònic a través de l’adreça amaimes@amaimes.cat informant de la devolució, el nombre de comanda i les causes d’aquesta.
Si es produeix una d’aquestes situacions:
a) Si el producte adquirit no satisfà a l’usuari. Realitzant-se la devolució en el termini esmentat anteriorment s’haurà de retornar la compra amb tots els seus productes, amb el seu embalatge original, amb el seu precinte original sense trencar, amb tots els seus accessoris i en perfecte estat. No s’acceptaran devolucions de productes que no estiguin amb el seu embalatge original. Les despeses de transport aniran a càrrec del client.
b) Quan els productes siguin defectuosos. En aquest cas, caldran proves fefaents del mal estat del producte. A mà i més recollirà el producte defectuós i enviarà novament el producte a l’usuari sense costos afegits.
c) En el cas que el defecte provingui d’una incidència en transport, ho haurà de comunicar en el termini de 24 hores des de la recepció en a l’adreça de correu electrònic amaimes@amaimes.cat
Reemborsament dels imports pagats:
En cas que s’hagi de fer un reemborsament dels imports pagats, A mà i més ho farà via transferència bancària al número de compte que indiqui l’usuari. El reemborsament es farà una vegada verificat i validat l’estat del producte retornat i una vegada comprovat que el pagament ha estat efectiu sense possibilitats de retrocessió.
Pel que fa als articles personalitzats l'usuari ha de tenir en compte que en aquests casos, no serà possible retornar ni canviar aquests productes.

2.7 Dret de desistiment
Vostè té dret a desistir de la seva compra en un termini de 14 dies naturals sense necessitat de justificació.
El termini de desistiment expirarà als 14 dies naturals del dia que vostè o un tercer indicat per vostè, diferent al transportista, adquireix la possessió material del bé adquirit.

Per tal d’exercir el dret de desistiment, haurà de notificar-nos a amaimes@amaimes.cat la seva decisió de desistir de la compra abans del venciment del termini corresponent.
En cas de desistiment per la seva part, li retornarem tots els diners rebuts, incloses les despeses d’entrega, fins a 14 dies naturals a partir de la data que ens informi de la seva decisió. Aquest reembors s’efectuarà pel mateix mètode de pagaments que es va utilitzar per realitzar la transacció inicial o mitjançant transferència bancaria.
Solament s'admetrà la devolució d'aquells productes que es trobin en perfectes condicions i hauran de retornar-se correctament protegit, en el seu embalatge d'origen, en perfecte estat, sense desprecintar, sense signes que hagin estat oberts, amb tots els accessoris i la factura.
Una vegada rebuts els productes, si fos detectat qualsevol tipus de manipulació, desperfecte o signe que fes suposar que el producte hagi estat obert, modificat, alterat o existeixi risc d'això, el producte en qüestió serà retornat immediatament al client mitjançant enviament postal contra reemborsament, assumint l'usuari les despeses d'enviament.

El dret de desistiment requereix que l'usuari remeti el producte tal com va ser rebut, sense utilitzar i amb el seu embalatge original, de tal forma no sigui possible la seva deterioració durant el transport, assumint el client els possibles danys durant el mateix i les responsabilitats derivades.
Si es dona el cas, una vegada examinats i verificats els articles, A mà i més procedirà a la devolució de l'import de la mateixa forma que va realitzar el pagament o mitjançant transferència bancaria en un termini no superior a 14 dies a partir de la data de recepció dels productes.

2.8 Garantia de satisfacció
Si en el transport algun producte s'espatlla, posa't en contacte amb nosaltres i buscarem la millor solució.

2.9 Consultes i modificacions de comandes
Si desitges fer una comanda amb unes característiques especials o vols fer-nos una consulta, posa't en contacte amb nosaltres en amaimes@amaimes.cat

MODIFICACIÓ DE LES CONDICIONS GENERALS DE VENDA
A mà i més es reserva el dret a modificar les condicions generals de venda sense previ avís, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que presentin a través del mateix com la forma en la qual aquests semblin presentats o localitzats en els seus servidors.
Aquests canvis deuran ser acceptats per l'usuari cada vegada que faci efectiva una compra a través de la web.
Els clients que no estiguin conformes amb les modificacions de les condicions generals, hauran de notificar-ho i, a partir de la data en la qual la nova versió entrés en vigor, deuran deixar d'utilitzar els serveis web.
En el cas que alguns dels termes de les condicions generals de venda siguin declarats integrals o no oposables per una decisió judicial, les altres disposicions mantindran la seva vigència.
 
LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ
Aquest lloc es troba situat i és operador d'Espanya. Totes les qüestions relatives a aquest lloc es regeixen per les lleis espanyoles i se sotmeten a la jurisdicció dels Jutjats i Tribunals competents d'Espanya, sense que siguin aplicable els principis sobre conflictes de lleis.
En aquells casos en què el client no tingui la condició de consumidor o usuari, o que tingui domicili fora d'Espanya, se sotmetrà als Jutjats i Tribunals de Lleida, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que pogués correspondre-les.
Si l'usuari decideix utilitzar o consultar aquest lloc fora d'Espanya, haurà de tenir present que ho fa per pròpia iniciativa, i que és responsable del compliment de les lleis pertinents.
El present contracte entrarà en vigor i assortirà plens efectes des del moment en què es produeixi l'acceptació del client o usuari.
El present contracte, i, per tant, les condicions generals que incorpora, justament amb els annexos (d'existir),a més de ser llegits en aquest lloc web, poden emmagatzemar-se, arxivar-se i reproduir-se pels mitjans electrònics o informàtics habituals.

Top