A mà i més
A mà i més

Al juliol...tallers a tope!!!

28.06.23

Eiiii!!!!...com va l'estiu?

Espero que genial!

Jo he estat organitzant els tallers d'enquadernació per aquest juliol després de rebre les vostres respostes. No ha estat fàcil perquè les peticions ha sigut mooooolt variades (això em passa per preguntar 😅) Per cert, estic super agraïda per l'interès pels meus tallers!!

Finalment, he decidit fer-los gairebé tots i en dies i horaris diferents i, així és com ha quedat la cosa:

Recorda que no cal saber del tema, són tallers guiats i tinc mooolta paciència...

Tot el material està inclòs així és que només has de venir amb ganes de passar una bona estona en un ambient distès, divertit i...FRESQUET!!!

A continuació els pots veure TOTS... hi ha una ⭐NOVETAT ⭐

Tria el dia i el torn que et vagi millor i reserva ja la teva plaça!! No t'encantis, que són grups molt reduïts 😉

Top