A mà i més
A mà i més

Què és A mà i més?

És un espai on trobar petites obres d’art fetes a mà de manera artesanal, úniques i originals que et despertaran la curiositat. Són aquells regals o capricis que et faran sentir especial tant si els gaudeixes tu, com si els regales.

Què ofereix A mà i més?

Ofereix la possibilitat d’expressar-se a través d’objectes únics. No són només simples joies o quaderns, si no que són objectes que parlen de tu, de la teva personalitat i que et caracteritzen i defineixen. No segueixo tendències, faig amb passió, dedicació, creativitat i delicadesa allò que les persones em demanen.

Qui és A mà i més?

Sóc Helena Olivera Aguilà, propietària de A mà i més. Sóc decoradora d’ofici i he treballat més de 20 anys al sector de la pintura decorativa i artística. Però sempre he tingut la passió de crear coses amb les mans, coses que els altres puguin gaudir. Em fascina l’experiència d’imaginar, dissenyar i crear quelcom que a algú li pugui agradar. El que més m’agrada es fer encàrrecs personalitzats perquè tinc l’oportunitat d’expressar en un objecte tot allò que el client vol transmetre. Quan els realitzo m’agrada pensar en la persona a qui va dirigit i així crear objectes amb ànima.

Quins materials utilitza A mà i més?

Principalment utilitzo el paper. Pràcticament tot està fet de paper i les propostes que s’ofereixen son moltes i variades i estàn en continua evolució: enquadernacions, àlbums, quadres, marcs, objectes decoratius, papereria creativa, il·lustracions i JOIES DE PAPER, si, de paper!, però… no patiu, no se us desfaran si plou.
Però la imaginació, la curiositat i la creativitat vola lliure constantment i sempre vaig provant tècniques i materials per tal de fer sempre coses diferents.

Compromís amb l’entorn:

eco: Treballo amb paper lliure d’àcids i reciclats en la seva majoria. Faig el possible per utilitzar materials sostenibles i així contribuir en la protecció del medi ambient.
A mà i més forma part de l’associació Slowshop que té com a objectius fomentar el comerç de proximitat, la sostenibilitat econòmica de la ciutat, la humanització dels barris, la creació de llaços entre les comunitats i sinergies entre els comerços.

Top