A mà i més
A mà i més

A mà i més fa 4 anys !!!

31.10.23

4 anys ja!!!...i seguint!!!

Quatre anys de muntanya russa d'emocions i experiències, perquè, sabeu què?, això de portar un negoci d'enquadernacions artesanals i altres articles fets a mà és moooooolt bonic, però no és fàcil... Però bé, diuen que qui any passa, any empeny, i jo estic FELIÇ de poder continuar amb el meu petit projecte. I no només perquè m'encanta enquadernar, crear, dibuixar o ensenyar el que sé en els meus tallers, sinó també perquè tinc la sort de tenir uns clients i clientes encantadores que valoreu la meva feina i feu que tot això tingui sentit.


I, com que, de tot lo bo d'aquests 4 anys, vosaltres hi heu tingut un paper protagonista, us regalo aquest planificador del 2024 amb la compra de qualsevol cosa A mà i més. Només cal que entreu a la botiga de la web o vingueu al c. La Palma, 1 de Lleida, i us el REGALO amb la compra que feu durant aquest novembre.
El Planificador A mà i més del 2024 és un quadernet, mida A6, ideal per portar a tot arreu i no oblidar-te de res important.


L'interior consta de:
• calendari 2024.
• calendari 2025.
• planificador anual.
• horari setmanal.
• calendari mensual a doble pàgina.
• fulls puntejats per notes.


Moltíssimes gràcies a tots i totes que feu possible que pugui seguir gaudint de la meva feina!!! ❤

Top